Korting

Korting

Als student veranderen er een hoop zaken op financieel gebied. De kosten van studeren en het levensonderhoud in combinatie met de vele uren die je in een studie moet steken en het weinige aantal beschikbare uren om te werken, zorgen er bij iedere student voor dat ze noodgedwongen wel eens krap bij kas zitten. Gelukkig zijn er een aantal kortingen beschikbaar voor studenten en dat is natuurlijk wel zo prettig! Op deze pagina lees je er meer over.

Studentenmobiel

Een telefoonabonnement kan al snel oplopen tot een hoge kostenpost. Aan de ene kant wil je geen duur abonnement afsluiten, maar aan de andere kant wil je voorkomen dat je over je belminuten of internetbundel heengaat. Een tip om je mobiele telefoonkosten laag te houden is om maandelijks een prepaid budget te nemen en deze op een vaste dag in de maand op je telefoon te zetten. Daarnaast is het mogelijk om heel voordelig sim only abonnementen af te sluiten. Door je telefoon los te kopen, nieuw of tweedehands, kan dat al flink besparen. Zeker wanneer je dit combineert met een sim only abonnement. Kijk op deze pagina voor meer informatie en handige tips over studentenmobiel.

Studentenabonnement krant

Omdat de maandelijkse kosten van een abonnement al snel hoog op kunnen lopen, is het wel zo fijn als je hier en daar wat korting kan scoren. Bijvoorbeeld bij je abonnement op de krant of op een tijdschrift. Studentenabonnement krant is hier de perfecte oplossing voor. Op deze manier ontvang jij elke dag of week jouw favoriete krant in de brievenbus. Kijk op deze pagina voor meer informatie over de Studentenabonnement Krant.