Studenten Sim Only abonnement

Studenten Sim Only abonnement

Op zoek naar een Sim Only voor studenten kom je heel wat aanbieders tegen die allemaal beweren de beste of de goedkoopste te zijn. Wij hebben voor jouw een uitgebreid overzicht gemaakt van de verschillende abonnementen met de allerbeste deals. Wanneer je al een goed werkende mobiele telefoon hebt ben je vaak veel voordeliger uit met een sim only abonnement. Deze abonnementen zijn soms speciaal voor studenten maar meestal kan iedereen ervan profiteren. Hieronder vindt je een uitgebreid overzicht van de meest gangbare Sim Only aanbieders en de bijbehorende abonnementsvormen en het voordeel dat je hebt als je kiest voor een bepaald abonnement.

Stel jezelf voordat je een abonnement gaat zoeken de volgende vragen:

  • Hoeveel minuten bel je per maand?
  • Hoeveel SMSjes verstuur je per maand?
  • Hoe belangrijk vindt je flexibiliteit om over te stappen?
  • Hoeveel data gebruik je per maand?

Alle Sim Only vergelijken?

Er zijn vele aanbieders van sim only te vinden op internet. Maar welke is het beste en goedkoopste? Speciaal voor studenten is er een website Studentenmobiel.com waar je eenvoudig alle sim only aanbieders kan vergelijken.

Ben Sim only

Ben Sim Only is zeker niet de minste studenten sim only aanbieder en is absoluut de moeite waard om te overwegen vanwege de goedkope abonnementen en als enige de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen in plaats van vast zitten aan een één of twee jarig contract. Ben was bekend als mobiele telefonie aanbieder en is destijds overgenomen door T-Mobile. Inmiddels is Ben terug en richt zich uitsluitend op sim only abonnementen en sinds kort ook Prepaid abonnementen.

Als je wilt over stappen naar Ben Simonly dan kun je je huidige nummer behouden en bovendien kun je overstappen zonder dubbele abonnementskosten. Als je met een prepaid telefoon belt dan krijg je je nummer meestal al binnen 2 weken wordt overgezet. Heb je een contract? Dan ligt het een beetje aan jouw situatie en je opzegtermijn. Als je contract is afgelopen, dan kan jouw nummer meestal binnen 3 maanden worden overgezet. Je belkosten gaan pas in bij het overzetten van je nummer.

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe Sim Only is anders dan andere sim only aanbieders. Zo betaal je de kosten van je abonnement en eventueel extra beltegoed vooraf. en profiteer je daarom van lage tarieven voor bellen, sms’en en mobiel internet. Je kiest een maandelijkse bundel die bij je past zodat je kan bellen en sms’en met iedere voorafvoordeel bundel. Maar als je ook wilt internetten, dan kies je voor één van de voorafvoordeel extra bundels, inclusief mobiel internet. Je betaald één vast laag tarief voor bellen, sms’en en mobiel internet, zowel binnen als buiten je bundel. De abonnementen van hollandsnieuwe geven je maximale controle over je uitgaven. Heb je een keer niet genoeg aan je beltegoed, dan kun je altijd eenvoudig extra beltegoed bijkopen. Voor extra beltegoed geldt hetzelfde lage tarief als binnen je bundel. Daarnaast kun je maandelijks gratis overstappen naar een hogere of lagere bundel. Alles is eenvoudig online te regelen.

Simpel Simonly

SIMpel heeft een duidelijke slogan: Slimmer. Duidelijker. Goedkoper. En niet voor niks, Simpel is zeker een sim only aanbieder om te overwegen alleen al om de goedkope abonnementen. Het hangt er van af hoeveel minuten je per maand belt maar soms heeft Simpel de goedkoopst sim only aanbieding en dit op het moderne KPN Netwerk. Simpel werkt met een tweejarig contract maar toetst niet of je een BKR registratie hebt, bovendien kun je je eigen bundel zelf samenstellen qua belminuten, SMSjes en mobiel internetgebruik. Simpel Sim Only is overgenomen door T-Mobile en vanaf november gaat al het verkeer via het T-Mobile netwerk, hierbij wordt ook de helpdesk verbetert (je wordt sneller geholpen in geval van problemen.)

Telfort sim-only

Sinds de recente prijsdalingen is Telfort één van de goedkoopste studenten sim only aanbieders van Nederland. Telfort is ooit begonnen als een joint venture tussen British Telecom en de Nederlandse Spoorwegen maar in sinds 2005 een onderdeel van KPN. Telfort maakt dan ook gebruik van de snelle netwerkverbindingen van KPN maar heeft andere simonly aanbiedingen. Voordelen van Telfort: Goedkoop. Soms zelfs één van de goedkoopste (afhankelijk van hoeveel je belt), Je betaalt geen starttarief, KPN Netwerk, modern mobiel netwerk, vrijwel overal goed bereikbaar, geen verzendkosten.

T-mobile simonly

T-Mobile is een van oorsprong Duitse (mobiele) telefonie onderneming en heeft vroeger Orange, maar ook tijdelijk Ben overgenomen (Ben heeft zich inmiddels alleen gespecialiseerd in Sim Only abonnementen). T-mobile heeft 2 soorten abonnementen: VoordeelSim en Relax Sim Only. Het belangrijkste verschillen tussen deze twee zijn dat bij Relax je belminuten/smsjes onbeperkt houdbaar zijn en je goedkoper uit bent met een Voordeelsim als je relatief minder smst.

Vodafone simonly

Vodafone is een aanbieder van mobiele telefonie waaronder sim only. Vodafone heeft naast T-Mobile en KPN een eigen mobiele netwerk. Vodafone Sim Only heeft verschillende mogelijkheden qua abonnementen en is zeer scherp geprijsd. Online bestellen scheelt je zelfs, €9,50 aansluitkosten.