Over ons

Over Studentenplein.nl

Informatie voor en door studenten

Wat is studentenplein.nl

Studentenplein.nl is het online startpunt voor (toekomstige) studenten die informatie zoeken over alles waar zij in hun studententijd mee te maken krijgen. Alle informatie op Studentenplein.nl is gericht op studenten en tot stand gekomen door studenten.

Studentenplein.nl werkt voor jou!

Studentenplein.nl is nuttig als studenten zoals jij tevreden zijn met de informatie waar je naar op zoek was. Natuurlijk kunnen we niet alle informatie over ieder onderwerp plaatsen. Daarom zoeken wij per onderwerp de meest relevante websites en plaatsen deze onderaan de informatiepagina. Kom jij informatie tegen die niet klopt of niet volledig is? Meld het ons! Wij zullen dan zo spoedig mogelijk de informatie aanpassen.

Wij kunnen alle hulp gebruiken

Studentenplein.nl wordt bijna dagelijks aangevuld met nieuwe informatie. Om er voor te zorgen dat deze informatie up-to-date blijft, vragen we jouw hulp! Als je een fout ontdekt of gedateerde informatie ziet: onderaan de onderwerpen kan je ons daarvan via het contact formulier op de hoogte stellen.

Studenten bijbaantje / vakantiewerk

Heb jij tijd over naast je studie of in de vakanties? Ben jij een taaltalent en vind jij het leuk om te schrijven voor Studentenplein.nl? Dan zoeken we jou! Interesse? Neem contact met ons op!

Informatie op studentenplein.nl

Studentenplein.nl is totaal vernieuwd. Elke dag krijgen we meer studenten die informatie op onze site zoeken. Onze dank gaat uit naar iedereen die geholpen heeft om Studentenplein.nl tot een succes te maken!